Sunday, 31 July 2016

Road To Convooooo

Berlumut dah blog nih. Maaf yer... Terpaksa hentikan seketika aktiviti sosial samada FB atau pun blog. Nak siapkan case study. Presentation banyak nak kena buat. Banyak lagi report yang tak siap. Penat, tapi ini lah life student last sem :'( Semoga penat lelah ini terbalas jua dengan kejayaan. Amiinn. Good luck dearself ! Road to graduate in Diploma of Environmental Health.

Hakak nak belanja sikit gambar rayaa :D


Byeee

Sunday, 22 May 2016

Pencarian Bloglist Jun 2016

Assalamualaikum.

Hai korang, lama tak jumpa korang kann... For a few month nih I'm really busy. Maklumlah last sem before keluar praktikal. hmm... Kejapnya lahh nak habis belajar. Tak dapat fokus langsung dekat blog nih. Baru jer nak feel free, tarik nafas sikit, dah ada new work to do. Tak menyempat. Dengan habis kelas kena pi keje pulak. Fuhhh.... seriously penat sangat. Nanti for the next entry I'll try to story apa yang jadi selama beberapa bulan sebelum nih.

So, taknak buang masa, & kebetulan ternampak pulak Pencarian Bloglist Jun 2016 :D




Actually sebab join nih cuma pasal bulan Jun. hahaha Bulan Jun my birthday yang ke tut tutt :P

"Paku dulang paku pakis, dah baca review balik"

 
 photo q13_zpsop67oge3.png